1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave gry + nagrywanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez raszmen, Maj 12, 2012.

  1. raszmen

    raszmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie
    Niedawno kupiłem Xbox'a360 premium używany przerobiony z 20 grami w komplecie.
    Pare gier przeszłem,reszta nie jest w moim typie,a jeszcze inne to dla mnie czarna magia. :wink:
    Uznałem że warto pograć w co innego i tu zaczynają się schody...: Zmiażdżony:
    Ściągnąłem grę Sniper ghost warrior i próbowałem nagrać.Niestety konsola go nie czyta.Po trzech próbach i wielu przeczytanych poradnikach dowiedziałem się że grę trzeba spaczować...Niestety trzeba wiedzieć jaki posiada się xtreme.Tej informacji nie posiadam i nie mam pojęcia co zrobić i stąd pytania...
    1.Jak sprawdzić jaki posiada się xtreme (nie wiem kiedy był zakładany)
    2.Czy da się sprawdzić na jaki WAVE jest spatchowana gra i skąd wiedzieć jak patchować.

    Z góry dzięki za odpowiedzi: Chuncky:
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma sensu tego robić, bo będziesz musiał wgrać nowe Ixtreme, żeby zagrać w nowsze gry.

    OFW --> DashBoard 13604 --> LT 3.0

    Szukaj poradnika pod swój napęd: Artykuły
     
  4. raszmen

    raszmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem,mógłbyś jeszcze powiedzieć czy dla dashboarda 12611 jest dany ixtreme czy to bez znaczenia?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na każdym Dash'u możesz mieć każde Ixtreme (kwestia ponownego wgrania), a to czy Ci usunie przeróbkę po wgraniu nowszego Dash'a, to już inna sprawa.
     
  6. raszmen

    raszmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki proszę nie zamykać bo,może będe miał jakieś pytanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum