1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave na Lt 1.1

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Pietrucha, Listopad 26, 2010.

  1. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Ściągnąłem grę koledze i muszę mu ją nagrać tylko ze nie pamiętam jak się już to robiło i jak wyglądała sprawa z tymi wave-ami.
    Ma on przerobiona konsole lt 1.1 gra ma wave 6 i moje pytanie czy jeśli normalnie nagram czy będzie działać czy muszę coś kombinować ?
    A może trzeba coś jeszcze oprócz tego zrobić bo ja teraz mało się tym interesowałem wiec nie wiem.

    Za wszystkie odpowiedzi Wielkie Dzięki. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. d2darkness

    d2darkness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam też LT 1.1 i wszystko działa bez przerabiania na niższe wave.
    LT 1.1 czyta wszystkie wave jak się nie myle
     
  4. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
  6. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielkie dzięki
    Nagrywać mogę normalnie ImgBurn-em?
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Normalnie nagrywasz, w programie musisz zaznaczyć plik .dvd do wypalenia, bo nie będzie działać (jest to pewna opcja związana z podziałem gry na warstwy płyty), przy nagrywaniu zaznacz prędkość 2.4x.

    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html

    Krok 1 możesz pominąć, jeśli sprawdzałeś grę abgx-em.
     
  8. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mając grę z Wave 9 tez normalnie na lt 1.1 będzie działać bez jakiegokolwiek przerabiania obrazu?
     
  9. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sa 2 albo 3 gry ktore nie rusza na LT 1.1 takze poszukaj czy aby jej nie sciagnoles.
     
  10. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest to ten nowy harry potter
     
  11. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    podszywam się pod pytanie i czy mógłbyś mi wysłać na PW skąd ściągnąłeś
     
  12. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak ten Harry
    abgx360 - Verified
    będzie dzialal bez zadnej przerobki obrazu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum