1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave nagranych gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Slawekkkk89, Luty 27, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam wszystkich, mam pytanie. Jak można sprawdzić jaki ma wave nagrana już gra?? Jest w ogóle to jakoś sprawdzić??
    Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Wkładasz płytę do kompa i sprawdzasz w abgx
     
  4. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    a jak?? bo mam ten program a nie potrafię tego zrobić:(
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tam gdzie jest FILES wybierasz BURNED DVD
     
  6. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    dzięki:) już mam:) grę mam w wave 2, czyli jaki mam ixtreme?? bo 360WavesPatcher jak dam na wave 2 to na dole pisze jakie obsługuje przerobki i tam jest napisana tylko 1.6+?? Czyli taką mam przeróbkę?? bo już sam nie wiem
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiadomo... Możesz mieć iX 1.5 a zarówno możesz mieć i iX 1.6 czy 1.51 (wyższe iXtreme czytają wave w dół)...

    Nagraj grę z wave3 i wtedy można coś określić
     
  8. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    nagrałem już jedną i nie chodzi:/
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zamykam ten temat! Po co Ci dwa tematy o sprawdzaniu swojego iXtreme? Nie śmieć!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum