1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave nie ogarniam :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Resho, Luty 6, 2010.

  1. Resho

    Resho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie bo się już trace.
    Chcę sciągnąć sobie tekkena 6, najprawdopodobniej mam 1.51.
    Konsole mam od 02.2009 a przerobiłem albo maj,czerwiec 2009.
    Wypalałem już pare gier.
    Ale nie wiem co z tymi wave jaki mam a jaki muszę mieć żeby znów nie stracić płyt.
    A dokładniej chce
    Więc co teraz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Jakie gierki ci chodzą? Po tym można by było określić jaki max. wave'a masz w iXtreme...
     
  4. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  5. ciacho87

    ciacho87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To wtedy albo patchowanie albo activate.iso

    Ludzie szukajcie bo wszystko jest
     
  7. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja bym zobaczył czy masz jasper czy falcon'a, zawęzi to na pewno krąg poszukiwań.
    Ściągnij tego Tekkena przerób na wave3 programikiem 360 Waves Patcher i wrzuć jak odpali to masz IE 1.6 jak nie to niższy. Tekken orginalnie jest wave4.
    Jak masz jasper'a to w środku będzie litek chyba v2 i wtedy musisz miec Ie1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum