1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave patcher i problem z uruchomieniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fidley, Czerwiec 11, 2011.

  1. fidley

    fidley Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. W Konsoli mam iXtreme 1.6. Posiadam kopię gry fight night champion, standardowo posiada wave 6 więc za pomocą wave patchera zmieniłem na wave 3 żeby mieć możliwość uruchomienia jej na swojej konsoli. Niestety po włożeniu płyty do konsoli nie czyta jej. Czy powinienem jeszcze coś zrobić? Posiadam konsolę dopiero od kilku dni więc proszę o wyrozumiałość.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    na 1,6 nie potrzebujesz wave patchera tylko activate iso,wypalasz je na plyte i przed gra wkladasz do napedu konsoli po czym wklkadasz plyte z gra i chula
     
  4. fidley

    fidley Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nawet w przypadku gier w wave wyższymi niż wave 4? Co powinienem zrobić żeby nowsze gry działały baz active.iso? Powinienem zaktualizować ixtreme?
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    kazdy wave pojdzie przez activate iso
    jezeli nie chcesz go uzywac to pozostaje zmiana na nowy ixtreme
     
  6. fidley

    fidley Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za wyjaśnienie. A jeśli jest taka sytuacja że kumplowi na nowym XBoxie gra działa a u mnie nawet z Active.iso nie uruchamia się to w czym należałoby szukać problemu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum