1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave patcher

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Crowley, Styczeń 12, 2010.

  1. Crowley

    Crowley Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam pytanie czy ten wave patcher działa tak dobrze ze zawsze przerabia iso ze bedzie dzialac chodzi mi o wave 4 na wave 2. pytam bo ostatnio cos mnie oszukuje. jakie mam opcje wlaczyc/wylaczyc w abgx'ie zeby mi sprawdzil obraz ale go nie zepsul?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Jeżeli zmieniasz wave to Abgx wykryje błąd i go naprawi i z powrotem masz wave 4. Proste....
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ustaw level 0 albo wlacz w disable writes
     
  5. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    po przerobieniu obrazu 360patcherem nie przepuszczaj już gry przez abgx360.
     
  6. Crowley

    Crowley Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a więc teraz jeszcze raz wave 4 przerobione na wave 2 za pomoca 360wavepatcher bedzie działać? ixtreme 1.5
     
  7. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Tak będzie tylko przed zmienieniem wave przepuść obraz przez ABGX
     
  8. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    W ustawieniach abgx, w zakładce autofix ustaw level 0
     
  9. Crowley

    Crowley Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra za jakies 2 dni wam napisze czy bedzie działać bo narazie sie sciagło 1 gb:)
     
  10. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    waves patcher dział doskonale nie baw sie z abgx-em tu pat****esz zgrywasz i gotowe
     
Wczytywanie...

Poleć forum