1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jaskierr, Listopad 10, 2009.

  1. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Co to są te wave i czym to sie różni?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam istnieją 4 wersje wave: wave1 wave2 wave3 i wave4. Wave jest to zabezpieczenie microsoftu najnowsze gry posiadają już wave 4. Microsoft wypuszcza kolejne wersje wave aby pozbyć się piractwa. Dlatego powstaje nowy ixtreme aby umożliwić grę z nowym wave. Mam nadzieję że napisałem w miarę wyraźnie :p
     
  4. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Tak dzieki wielkie
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Szkoda tylko, że napisałeś nieprawdę... Wave to nie jest zabezpieczenie a po prostu partycja wideo, której po prostu niektóre przeróbki nie odtworza...
     
  6. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    no to np mam przeróbke X 1.6 a w dziale pobierania gier jest napisane np. wave 4 to mi wejdzie czy nie?? Bo nie chce na darmo gry sciagac a pózniej mi nie wejdzie ;/
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pójdzie ale musisz użyć activate.iso albo spatchować gierkę
     
Wczytywanie...

Poleć forum