1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez shifty102, Listopad 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. W tym temacie jest napisane
    http://xboxforum.pl/iso-f10/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html

    że pliki wave należy wgrać do katalogu WavesData.

    Tylko gdzie on jest? Nigdzie go nie ma po instalacji?

    No i czy wystarczy zrobić tylko te 7 punktow aby gra zadzialala?

    Jezeli gre mam na Wave 4 to na jaka musze przerobic aby zagrac na mojej konsoli iXtreme 1.6? Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagraj płyte activate.iso i nie potrzeba nic paczować na ix-1.6
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to nie jest instalacja tylko rozpakowanie juz zainstalowanego programu
    katalog oczyścicie musisz sam stworzyć (myślałem ze to logiczne ale jak widac nie....)

    jak masz juz te wavy to nie sciagaj z programu ich bo sie zepsuja.

    a co do wave to oczywiscie na wave 3 (zreszta program przeciez wszystko wypisuje, czy twoja znajomosc angielskiego jest az tak słaba zeby sobie nie przetłumaczyc 2 zdab???)
     
  5. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze nic nie próbowałem i pytałem z góry. To teraz jak, active.iso czy przerabiać bo już nie wiem?
     
  6. kulus12

    kulus12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz ochote na machanie dyskami to iso a jak nie to zainstaluj se program 360WavesPatcher jest bardzo prosty w obsłudze i sam sobie ściągnie odpowiednie patche, na forum znajdziesz toturial do obsługi
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum