1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez shifty102, Listopad 14, 2009.

  1. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Ja jeszcze raz mam pytanie o Wave. Gdy wybieram obraz iso i jest napisane ze gra jest w Wave 4 to pozniej nizej w Choose the wave you want to use for patching your iso wybieram Wave 3 i daje Patch My iso in Wave 3? Jezeli tak to wszystko zrobilem poprawnie i moge nagrac gre? ;> Wczesniej oczywiscie sciagnelem zainstalowany program, utworzylem folder WavesData i wkleilem tam Wave 1-4. Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SuburB

    SuburB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja rowniez chcialbym dolaczyc sie do tego tematu, bo zrobilem tak jak osoba powyzej.
    Wgralem pliki 1-3 do wavesdata i chcialem przerobic COD-a MW2 na Wave 2.
    Po wykonaniu operacji przerobienia napisalo ze gra jest wave 2, czyli powinna dzialac. Mam Liteona z ixtreme 1.6 / 1.61 (niepamietam, ale cod mw2 z wave 4 nie chce mi dzialac)
    Mam nadzieje ze uda sie wam jakos poradzic na moj problem.
    Czy to ja cos zrobielemnie tak czy moze program jest zepsuty ?
    Dziekuje za odpowiedzi,pozdrawiam.
     
  4. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Jak posiadasz iXtreme 1.6/1.61 to przerabiaj do 3wave a nie do 2wave
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Zależy od tego jaki masz iXtreme wtedy przerabiasz odpowiednio pasujący wave dla Twojego iXtreme...
     
  6. SuburB

    SuburB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niby tak ale przecierz wave 2 tez dziala u mnie na konsoli wiec tez powinno dzialac , prawda ?
    Cztli ze to moze byc kwestia tego ze zrobilam na wave 2 a nie wave 3 ?
     
  7. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.6. Czyli dobrze przerobilem wybierajac zakladke Wave 3?
     
  8. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Tak
     
  9. Szaku

    Szaku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z kolei mam problem taki, że zrobiłem 3 obrazy na wave 2 (mam 1.4 iextreme) i tylko 1 działała, a pozostałe przy aktualizacji pokazywały, że należy przetrzeć ściereczką. Da się jakoś zaktualizować? Najlepiej pendrive.
     
  10. wojtas455

    wojtas455 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem. Nagrałem spatchowałem Tekenna 6 do wave 3, wypaliłem, wrzucam płytkę do konsoli- pyta, czy chcę dokonać aktualizacji, wciskam "tak" aktualizuje się bez problemu, konsolka się restartuje.. i znów pyta mnie o aktualizację ! znów wciskam tak, cała czynność się powtarza. Nie rozumiem, czym może to być spowodowane. Proszę kogoś mądrzejszego o rozjaśnienie sytuacji, bo ja nie mam pomysłów :p
     
  11. git02

    git02 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam takie pytanie: Jakim programem spatchować obraz do wave 3 na ubuntu? X360 WavesPatcher nie daje rady cały czas jest wave 4
     
  12. SuburB

    SuburB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Szaku

    Szaku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuje tego sposobu. Dobrze że mam pendrive.
     
  14. Szaku

    Szaku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa ;]. Dziękuję, MY MASTA ;D.
     
  15. wojtas455

    wojtas455 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, okej, dzięki, zaraz wypróbuję jak zadziała, to masz u mnie browar ;d

    Zadziałało, wielkie dzięki !
     
  16. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja zrobilem na Wave 3 i co? Wkladam plyte, napisane jest 'odczytywanie' po czym pokazuje sie 'otworz naped'. Co jest nie tak? Prosze o szybka odpowiedz
     
  17. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    Włóż plyte do napedu, jak wyskakuje ci otworz naped to otworz go za pomoca pada i potem znowu zamknij, i sprouj powtarzać czynność kilka razy, mi tak pomogło ^^
     
  18. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ma ktos inne rady? co moze byc nie tak?
     
  20. Szaku

    Szaku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włóż xboxa do zamrażalki na 1-2 h. Mi pomogło, bo masz rozgrzany laser. W sumie to wystarczy wykręcić napęd i włożyć do zamrażalki.
     
  21. shifty102

    shifty102 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ta, co za głupoty. Inne gry DZIAŁAJĄ tylko ta nie, CO MOZE BYC POWODEM ZE jej nie chce odczytac? Zle nagrana? Zle zpatchowana? Co pokazuje jezeli do IX 1.6 wsadzimy gre z Wave4?
     
Wczytywanie...

Poleć forum