1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez e953406, Marzec 4, 2010.

  1. e953406

    e953406 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam gre assasin creed2 , puściłem przez abgx i niby wszystko było w porządku tzn ss2 wave 4 itp. Czytając dalej natrafiłem na poradnik przerabiania z wave 4 na 3, 2 . Muszę to również zrobić ? Co z wyższymi wave jak np 5 ? Można śmiało grać po przepuszczeniu przez abgx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mr.dildo

    mr.dildo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wystarczy płyta z activate.iso i nic nie trzeba przerabiać
     
  4. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zależy jaki masz iXtreme
     
  5. e953406

    e953406 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    to nie musisz nic robic jak masz Lt nawet nie musisz sprawdzac abgx360 no chyba ze chcesz grac po livie.
     
  7. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie ale jak będzie grać na Live to prędzej czy później go złapią, ja sobie wymyśliłem że kupie drugi napęd nie przerobiony i będę grać po Live :)
     
  8. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nic nie da, jeśli już w jakiegoś pirata grałeś to mają Cię w bazie :p
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli połączyłeś się chociaż raz z przerobioną konsolą do XBL to jest szansa że zostałeś oflagowany i wtedy podmienianie napędu nie uchroni przed banem . Z tym że nawet jak bana dostaniesz to nie są jakieś straszne koszty z odblokowaniem HDD ( około 50 - 100 zł w zależności od serwisu ) ale wtedy i tak możesz pożegnać się całkowicie z XBL .
     
  10. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Lub zakupić 2 konsolę arcade bo dysk już będziesz miał ze starej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum