1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soundbass, Czerwiec 17, 2010.

  1. soundbass

    soundbass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja mam takie pytanko, czy gry z mniejszym wave (np 2) są jakieś gorze od tych z wave6 np? wiem że wave to jest zabezpieczenie ale chciałbym się dowiedzieć po co się zmniejsza wave'a z 4 na 3 np i czy wave wpływa na coś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    wave paczujesz na niższy ponieważ nie każdy flash odtworzy grę. Np. na iXtreme 1.4 i 1.5 musisz paczować gry na wave 2 bo na wyższych nie nie uruchomisz gry. Jeśli chcesz grać online i masz zmniejszony wave to jest duże ryzyko bana.

    iXtreme 1.6 NS - odtwarza wszystkie wave bez patchowania.
    iXtreme LT 1.1 - podobnie odtwarza wszystkie wave i do tego małe ryzyko złapania bana jeśli grasz na live.
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Jeśli masz starego iXtreme i np nowsze gry Ci nie działają, to wygodniej jest spatchować gierkę niż iść i na nowo przerabiać napęd :D
     
  5. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i wave to nie zabezpieczenia tylko wielkosc partycji z update.
     
  7. Darknezz1

    Darknezz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    A jeżeli ja mam ixtreme 1.61 to jakie wave mi będą chodzic bo nie wiem czy mogę sciągnąc grę wave 6
     
  8. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Gra będzie działać bez patchowania jak masz iX1.61. Na forum był już podobny wątek.
     
  9. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    no właśnie i tu jest problem, bo na ix1.61 chodzą gry z wave4. Natomiast ix1.61NS czyta wszystkie, nawet te patchowane na niższy wave. Choć już sam nie wiem, bo kiedyś ktoś pisał, że na zwykłym ix1.61 chodzą mu wszystkie wave....
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mylisz 2 pojecia.
    ix 1.61 odtwarza wszytskie wave od 1 do 6 pod warunkiem ze taki jest oruginlany wave gry
    ix 1.61 NS odtworzy ci gre z kazdym wave tzn nawet ze zmienionym bo po prostu tego nie sprawdza
     
Wczytywanie...

Poleć forum