1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vetrin, Lipiec 21, 2010.

  1. Vetrin

    Vetrin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przeróbkę 1.6, więc z którego wave mogę śmiało ściągać gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nolife69

    nolife69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wszystko do wave 3.
    Do wave 4 będziesz potrzebował nowszej przeróbki lub płytki z
    Activate.iso.
     
  4. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Możesz śmiało ściągać wszystkie gry jednak gry które "odpalisz" bez żadnych kombinacji to gry z Wave 1,2,3. Do gier z większym wave bedziesz potrzebował płytki Active.iso, bądź też programu do patchowania obrazów z wyższego wave na niższy.
     
  5. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
  6. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    do 1.6 jest wave 3 sam go używam tylko że nowsze gry trzeba patchować 360 waves patcherem lub active.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum