1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minion, Sierpień 27, 2010.

  1. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie skad sciagnac wave . i czy nowa mafia 2 chodzi na wave 6 ? ja mam wave 4 czy to wystarczy z gory thx:yeye:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Musisz mieć przeróbkę 1.61, 1.61 NS albo LT. Przy 1.6 potrzebujesz activate.iso aby odpalić grę.
    Jeżeli masz starszą to musisz przerobić grę na niższy wave odpowiedni dla twojej konsoli.
    Chyba o to Ci chodziło, bo nie rozumiem pytania ;]
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wave patcher to program dla Ciebie,sciagnij go i odpal swoj obraz tam wyskoczy prawdziwy wave gry wtedy zaznaczasz np 3th czy 4th obojetne,lepiej na nizszy jak nie jestes pewien swojej przerobki i program sciagnie ten wave z sieci i zamieni go w Twojej grze,wtedy wypalasz i grasz pozdro
     
  5. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spat**** gre i bedzie działać
     
  6. dalmatynczyk

    dalmatynczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem plik mafii wave patcherem, ale w w programie xdvdmuletter nadal pisze, że gra nie jest kompatybilna z ixtream, a plik video jest uszkodzony. Może jest jakiś inny program do patchowania pliku, bo chyba mafia 2 ma jakieś zabezpieczenia czy coś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum