1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymek931994, Grudzień 16, 2010.

  1. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam takie pytanie bo na forum pisze wszędzie wave1,2,3,4,5 .... Co to oznacza? I jaki wave jest wymagany aby gra działała bez problemu na LT+ albo tez na starszych ? Czy najlepiej mieć wave5 czy 1? Jaka to różnica?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na lt+ działają wszystkie wave.. a tak poza tym poczytaj sobie trochę forum a znajdziesz coś takiego kupa
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wave to rozmiar partycji z updatem.
    Na LT+ pojdzie gra z kazdym wavem.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wave to wielkosc partycji na plycie. Ixtreme LT i LT+ odpalaja wszystkie wave i gry patchowane wiec nic juz z nimi nie robisz.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc jeśli będę miał LT+ i nie mam zamiaru grać przez neta to nie musze nic robić z żadną grą tylko odrazu nagrać ? Zakładając że gry będą w region free lub PAL :)
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Po pierwsze i najważniejsze trzeba czytać opis uploadera i komentarze pobierających. Napewno będzie napisane z czym to się je. Z AP2.5 są na razie 3 gry , wszystkie można bezproblemowo pobrać przerobione i gotowe do nagrania. Bez stresu.
     
  9. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki. A powie mi jeszcze ktoś jak ustawić abg360 bo widze ze w tamtym temacie 2 posty wyżej jest lekki syf. A słyszałem że jak jest źle ustawione to może coś stać się z obrazem. Wiem ze głupie pytania ale wy tez kiedyś sie tego dowiadywaliście wkońcu :)
     
  10. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po 1 i najważniejsze musisz mieć wersję 1.0.4 albo 1.0.5 (tylko te same pat****ą gry z AP 2.5) Jak już masz taką wersję to w zakładce options w lewej kolumnie zaznaczasz wszystkie punkty a w prawej 1,3 i 5 ( w sumie możesz też zaznaczyć wszystkie nic się nie stanie tylko będzie więcej syfu pokazywać podczas sprawdzania obrazu). Z kolei w zakładce autofix na wysuwaku zaznaczasz level 3 a tam na dole w tych punktach zaznaczasz wszystko. To tyle. Z tak skonfigurowanym abgx każda gra powinna działać (zakładając oczywiście że masz LT+ i obraz nie jest skopany)

    Chociaż mogłem trochę pokiełbasić z góry przepraszam jak coś będzie nie tak. Dodam od siebie że ja tak robię z każdym obrazem i nic mi się do tej pory nie działo (nie wiem jak z grami z AP 2.5 bo na LT+ będę dopiero przerabiał w sobotę)
     
Wczytywanie...

Poleć forum