1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez groszek17, Styczeń 15, 2011.

  1. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, mam pytanie, czy istnieje mozliwosc grania w gry z nowszych przerobek na tych starszych ? Ponieważ moglbym od kolegi pozyczyc kopie Fify 11 i dlatego to pytanie. Mi chodzą gry z WAVE 3. Z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz iX 1.6 to zawsze możesz sobie nagrać Activate.iso, zaś jeśli ix 1.51 to już byś musiał na nowo nagrywać z przystosowanym do twojego firmware wave.
     
  4. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a jesli malbym ta plytke to idzie to jakos skopiowac na kompa i zmienic wave ? czy jak to jest ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kopiujesz na dysk i zmieniasz wave programem wavepatcher.
     
  6. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a jak to mniej wiecej wyglada , ? bo mam skopiowana gre i mam folder VIDEO_TS, AUDIO_TS oraz system update :) ktos by mogl mi to jakos jasniej wytlumaczyc ? :D lub skierowac do istniejacego juz jakiegos tematu o tym ? ;p
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Masz mieć plik ISO ważący 8 gb i wstukać go do programu Waves Patcher oraz wybrać docelowy wave. Po tym zabiegu nie włączaj abgx360, bo będzie chciał przywrócić oryginalne wave (które jest wymagane do niewykrywalności na XBL).
     
  8. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ale jak skopiowalem zawartosc plytki na kompa , to co mam dalej robic ? prosilbym o szybka odpowiedz ;d podziekuje ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum