1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychossj, Luty 12, 2011.

  1. krzychossj

    krzychossj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem a mianowicie po zmianie na wave 3 danej gry pokazuje mi takie cuś w ABGX Imageshack - ,a jak spowrotem zamienie na wave 4 jest wszystko w porzadku. W mojej kolekcji mam sporo gier wiec nie ma bledu z mojej strony oczywscie ze strony nagrywania. Prosze o pomoc sciagnalem z 4 gry i w kazdej wyskakuje ten sam blad,oczywiscie po nagraniu xbox nie czyta plytki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zły obraz gry ,lub źle się ściągło
    ,są błedy w plikach video i abgx nie jest w stanie tego sam naprawic
    ściąg jeszcze raz lub z innego źródła tą grę

    a wogóle co to za gry ? bo te nowe wymagają
    aktualizacji ixtrema do LT+ 1.1 żeby działały
    ale jak abgx wyswietla cos na czerwono to nie nagrywaj bo płytka od razu do kosza

    a jeszcze jedno jak sie zmienia wave gry to póxniej sie już tego abgxem nie sprawdza bo
    on poprawia gre do oryginalnego wave w grze :p


    a prawidłowy link to >>> http://img525.imageshack.us/f/bvcvcb.jpg
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    jeszcze raz daj linka do screena, ale po przeróbce z oryginalnego wave na niższy zawsze są błędy ja przynajmniej tak mam ale gry mi działają

    PS
    Ok dałem sobie rade z tym linkiem :) u mnie takie błędy występują jak paczuje gry z Wave 4 na Wave 2, ale po wypaleniu gry zawsze mi działają
     
  5. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Ja nigdy nie sprawdzałem abgx'em po przerobieniu wave'a. W któymś tutorialu napisane było, że abgx źle może widzieć spatchowane gry. Ale zawsze mogę się mylić...
     
  6. krzychossj

    krzychossj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te gry to np Dante of inferno, gta 4 + 2 dodatki. Gry byly sciagane ze sprawdzonych zrodel i nie bylo jak dotychaczas zadnych problemow. Zazwyczaj po przerobieniu Wave'a sprawdzalem jeszcze XDVD mulatterem i wszystko bylo OK az do sciagniecia tych gier;/
     
  7. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Mullater jest stary jak świat. Nie updatowany od średniowiecza, przynjamniej :D
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    krzychossj
    1. paczujesz na nizszy wave i sie dziwisz ze abgx krzyczy ze masz zle video i pfi???
    2. po spachowaniu skanujesz abgxem i sie dziwisz ze ci gra nie chodzi????
     
  9. krzychossj

    krzychossj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !krisr77
    Od dawna robilem tym spodobem i mi wszystko chodzilo w sumiem mam okolo 30 gier robionych tym sposobem wiec nie mow mi ze robie cos zle.........
     
  10. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolega ma rację. Jeżeli zmieniasz wave, nie przepuszczasz już obrazu przez abgx. Przywróci Ci poprzedni wave. Po przepuszczeniu tego obrazu 2 raz przez abgx nie powinieneś mieć już tych błędów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum