1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave1 czy Wave2?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mati102, Styczeń 3, 2010.

  1. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj xbox posiada xtreme 1.4 i po wlozeniu gry wyswietla sie logo xbox360 wiec pokierowano mnie na tym forum zebym zmienil vave programem 360WavesPatcher tak tez zrobilem. Obraz mojej gry posiada Wave3 zmienilem na Wave1 i wypalilem ImgBurn i teraz po wlozeniu plyty wyswietla sie napis w wielu jezykach mówiący o włóżeniu płyty xbox 360... Prosze powiedziec co zle wykonalem? moze powinienem spatchować do Wave2? a nie do Wave1? prosze o pomoc dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dziwne bo w programie podane bylo tak:
    [​IMG] wiec zrozumialem ze do wave 1 i tak zrobilem, czy teraz jak spat****e z wave1 do wave2 i wypale bedzie ok?
    czy to trzeba z "pierwotnego" obrazu wave3 patchowac do wave2?
     
  5. Dani12

    Dani12 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zmień obraz Wave 3 na Wave 2 wypal i powinno śmigać
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli przerabiasz gre to zawsze zchodz o jeden wave . np z wave 4 na wave 3 a dopiero potem z 3 na 2 . ewentualnie activate.iso
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A jak ktoś ma iX 1.5 to też z wave4 na wave3? Ehh człowieku nie wprowadzaj w błąd. To na jaki wave ma ktoś przerabiać to zależy jaką ma przeróbkę
     
  8. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przeczytaj dobrze mojego posta z 4 na 3 a dopiero z 3 na 2 według potrzeb . chodzi o to żeby nie przerabiać z 4 na 2 bezpośrednio .
    jeśli się mylę to mnie popraw
     
  9. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem patchowanie z wave1 na wave2 i teraz jak wkladam plyte z gra pisze ze: aby zagrac trzeba wykonac aktualizacje konsoli ...

    ??
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Trochę zamotałeś Ty i ja ;) Masz rację of course

    @UP:

    To zrób aktualizację offline...
     
  11. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokladnie to robilem tak: z 3 na 1 nastepnie z 1 na 2 i teraz jak wkladam jest komunikat o koniecznosci aktualizacji konsoli
     
  12. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zaktualizuj konsolę offline, są poradniki na forum.
     
  13. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. Dani12

    Dani12 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pobierz najnowszy dashboard i zaaktualizuj:)
     
  15. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wystarczy ze kazda gre przerobisz od razu na wave2 i wszystko bedzie chodzic oczywiscie wypalaj na verbatimach x4
    aha screen ktory wklejono tutaj mowi ze gra przerobiona na wave 1 nie bedzie chodzic na fimware: 1.4, 1.5, 1.6+
     
  16. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz stracilem 5 plyt DVD :=/
    Teraz nagralem tą aktualizacje ktora mi podaliscie na CDROM wkladam do xboxa i cisza nic sie nie dzieje. Pisze tylko "dysk z różnymi materiałami" ?? o co chodzi?? moze to trzeba na DVD dwuwarstowa?

    Na PenDrive nagralem wczesniej ale PEN nie chce tam w ogole wejsc ! bo jest zawąskie wejscie :/ HORROR!!
     
  17. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    nie wystarczy zwykla cd moze resetnij konsole ;] z plyta w srodku
     
  18. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wystarczy zwykłe cd , nie nagrywaj tego przez żaden program . wypal to systemowo
     
  19. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    haha sorry Panowie nie widzialem wejscia na USB z przodu .... juz wlozylem i leci aktualka. Zobaczymy...
     
  20. mati102

    mati102 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Super gierka dziala 5 plyt dvd poszlo ... ale juz jest ok wiem wszystko co i jak wielkie dzieki dla wszystkich ... podziekowania juz leca.

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Buolec
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    461
  2. lysy13
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    592
  3. rapidman
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    731
  4. creator
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    600
  5. Nka
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    546

Poleć forum