1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave2 na wave3 proble

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez radas210, Grudzień 29, 2009.

  1. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Otusz pobralem gre ze wave2 i specjalnym programem przerobilem na wave3 i gdy wlozylem gre do konsoli pokazuje sie dvd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A podaj jaką masz przeróbkę. Jeżeli masz 1.4 to wave3 nie odczyta. Zobacz także programem abgx czy plik iso nie jest uszkodzony.
     
  4. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    a po cholere przerabiasz na nowsze wave? przerabia się tylko na niższe, by była kompatybilność z nienajnowszymi wersjami ixtreme.
     
  5. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no bo mam przerubke 1,6 i zeby grac z wave 2 to trzeba miec active.iso kturego nie posiadam
     
  6. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    przerabia się tylko wave 4 i 5 na nisze albo używa acivate.iso
     
  7. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok ale to niech ktos poprawi poradnik na tym forum bo tam pisze ze z kazedego wave na kazde
     
  8. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz 1.6 i gre wave2 to najlepiej przerób 360wave patcher i ponownie zobacz w tym programie czy rzeczywiście po przerobieniu jest wave3 i następnie dla pewności abgx. Najlepszym wyjściem będzie zmiana ixtreme na no stealtch. Wtedy każda gra chodzi na każdym wave a także chodzą gry spatchowane.
     
  9. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    możesz podać linka do tego poradnika? bo jestem ciekawy w którym miejscu takie rewelacje wyczytałeś że przerabia się z wave niższego na wyższy i że do grania w wave 2 jest potrzebny acivate.iso
     
  10. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobilem tak aleabgx altomatyczne zmienie na starszy wave wiec od nowa rozpakowalem i przerobilem
     
  11. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Tam jest napisane że program umożliwia spaczowanie gry na dowolny wave który chcesz (autor wyszedł z założenia że znasz zasady patchowania gier) nigdzie nie masz napisane że musisz przerabiać obraz z wave 2 na inny. skąd wogóle ten pomysł??
    Zresztą spójrz na tytuł tematu co podałeś, jest napisane jak byk: Patchowanie z WAVE 4 na WAVE3/2
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to ze mozna przerobic na wyzszy wave nie znaczy ze trzeba :)
     
  14. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie poto jest poradnik zebym poznal te zasady nie ma tam nigdzie zmianki ze nie mozna starsze na nowsze wave
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozna tylko nie beda działały:)
     
  16. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no bo to jest tylko poradnik o tym jak korzystać z programu i jak go skonfigurować.
    zresztą tak jak napisałem wcześniej, skąd wogóle pomysł że musisz grę z wave 2 patchować na wyższy?
     
  17. x360360

    x360360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zrobiłem to samo (przeróbka z wave 2 na wave 3) i płytka nie działa:mad:. Czy teraz przerabiać z powrotem na wave 2 czy ściągnąć obraz jeszcze raz?
     
  18. bartoszy_x360

    bartoszy_x360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem ten sam problem... przy sciaganiu gier uważaj w jakim wav'ie są... ja osobiscie robie tak, że sciagam wave 3 i 4 a mam ix 1.6 więc wrazie wave 4 wkladam active.iso i po broblemie... zamiast się bawic w pahcowanie gierki lepiej poswiecic 7,5 zł i po problemie... sciagniete, wypakowane, wypalone i w xboxa . pozdro
     
  19. x360360

    x360360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta gra jest z 2006 roku i raczej nie będzie miała wave 3...
     
  20. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam pytanie. Ostatnio ściągnąłem grę Borderlands z rapidteam.net (dokładnie z tądhttp://www.rapidteam.net/forum/konsola-xbox360-rs-fb-borderlands-t41911.html) i zpatchowałem na WAVE2 (programem 360wavepatcher) . Wszyscy w opiniach pisali że gra działa lecz mi pokazuje żebym wyczyścił płytę (czy jakoś tak). Nagrałem 2 razy na Verbatimach ale cały czas jest to samo. Czy ktoś z was ściągał tą wersję? Czy wam działała? Mam ixtreme 1.5.
     
  21. smbdy

    smbdy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    ja mam takie pytanie - do końca nie wiem jaki mam ixtreme - albo 1.6 albo 1.61. wszystkie nowe gierki patchowane z wave4 (albo wave5) na wave3 chodziły normalnie, bez płytki activate.iso. Teraz jednak mam gierkę z wave2 i z powyższych postów wnioskuję żeby nie patchować jej "w górę" do wave'a3. Czy w takim wypadku nagrana płytka z grą z wave2 uruchomi się bez problemu i bez płytki activate.iso (której nie posiadam bo dotychczas się nie przydała)?
     
Wczytywanie...

Poleć forum