1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave4 wielki problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wierzytelny, Styczeń 8, 2010.

  1. wierzytelny

    wierzytelny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem taki iż nagrywam gierki programem CloneCD.Mam iextrime 1.61 ,wave 3 wczytuje konsolka normalnie bez problemu.Ale gdy włączam grę z wave 4 to pokazuje się tylko logo x360 i koniec.Mam Dragon Age i Tekken 6 Dziś przerabiałem konsolkę i facet mówił że mam na bank 1.61.Płytki verbatim a napęd to liteon.Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    1.61 jest to najnowsze oprogramowanie ixtreme napędu LiteOn . Więc koleś powiedział prawdę wszystkie najnowsze gry będą chodziły . może to ty coś robisz nie tak . Spróbuj nagrać grę (oczywiście w wave 4 ) z prędkością 2.4 .
     
  4. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Spróbuj nagrać w imgburn-ie. W cloneCD jest problem z book-typem.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A wg mnie masz iX 1.6 i tyle

    Ewentualnie daj log z abgx z już nagranej płyty - być może była spatchowana
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Nka
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    545
  2. lukeskajloker
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    550
  3. Kot
    Odpowiedzi:
    19
    Wyświetleń:
    2075
  4. The_Human
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    638
  5. snupson
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    467

Poleć forum