1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

waves patcher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arrow1, Kwiecień 17, 2011.

  1. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    zpatchowalem obraz pogramem wawes patcher z wave 4 na wave 3 i wszystko poszlo pomyslnie tylko ze jak spowrotem wzucam obraz gry do tego progamu to wyswietla mi ze nadaj jest wave 4 ?? o co chodzi ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ze cos zle zrobiles
     
  4. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm ale co
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zainstaluj najnowszego...tam pokazuje jaki jest wave a jaki powinien być oryginalnie....pamietaj zeby po zmianie wave nie uzywac juz abgx bo on może przywrócić oryginalny wave
     
  6. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam najnowszego ale i tak lipa
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a jaki wave potrzebujesz? ppf-o-matic3 uzyj:)
     
  8. arrow1

    arrow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem wg tego programu musze przerobic gre na wave 3 zeby ruszyla na ixtreme 1.51 o co chodzi z tym ppf....
     
Wczytywanie...

Poleć forum