1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave'y - ważne pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grower, Czerwiec 18, 2011.

  1. Grower

    Grower Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć. Przez jakiś czas naprawdę długo nie ruszałem xbox'a - jeszcze zanim wszedł update dashboardu. Wtedy miałem wave 4 i po update też miałem wave 4. O dziwo teraz gdy wkładam jakąkolwiek grę mam właśnie z tym problem 'Odtwórz DVD'. Zdaje sobie sprawę że właśnie to sprawa wave'ów. Jak sprawdzić jaki wave mam aktualnie i czy będę mógł dalej grać na pirackich grach ? Jest to dla mnie ważne, ponieważ nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze będę mógł zagrać, rzecz jasna posiadam przerobioną konsolę. Posiadam napęd Lite-On, jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wave mają gry, nie ty lub twoja konsola. Pobrałeś najnowszą aktualizację z xbl? jeśli tak, to normalne, że ci żadna gra nie działa.
     
  4. Grower

    Grower Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za odpowiedź. Mam rozumieć, że jeżeli teraz pobiorę np. jakąś nową grę, wszystko będzie działać bez zarzutów ?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba mnie nie zrozumiałeś. Skoro żadna gra nie działa, to następne też nie będą, chyba logiczne?
     
  6. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jak pobrałeś dashboard 13146 z XBL to masz "NIE PRZEROBIONĄ" obecnie konsolkę. Trzeba wgrać iXtreme LT 1.9. Po tym zabiegu wszystkie wave będą obsługiwane. Niestety dochodzi zabezpieczenie w postaci AP25. Trzeba patchować gry w abgx360, ale nie wszystkie się da z powodu braku patchy (zwłaszcza do gier PL)
     
Wczytywanie...

Poleć forum