1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wawe 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barrrtek, Listopad 9, 2009.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam mam pytanie,czy teraz każda nowa gra która wychodzi będzie potrzebowała tego WAWE 4,na początku to olałem bo pomyślałem że tylko żeby w jedną gierkę pograć będe się chrzanić z jakimś Wawe ale teraz zauważam że jest już sporo takich gierek!Prosze o odpowiedz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Normalna kolej rzeczy i kolejne zabezpieczenia. Każda nowa gra będzie posiadała wave 4 :D
     
  4. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    próbowałem zrobić to sam ale mi nic nie wychodzi,gdzie można zrobić taką przeróbkę na te Wawe 4?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ależ Wave4 to nie jest zabezpieczenie a partycja wideo ;)

    O wave4 dowiesz się wszystkiego na forum ;)
     
  6. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    No to w końcu jest to potrzebne czy nie?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wave4 jest już w grze a nie że Ty coś robisz ;)
     
  8. Galagher

    Galagher Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    każda jaka teraz wyjdzie będzie na wave 4 na forum znajdziesz tematy na ten temat :)
     
  9. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    No tak ale żeby te Wawe zadziałało to musze zrobić ten Activate.iso , a słyszałem że można spatchować grę do Wawe 3 jak to zrobić?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko znajdziesz na forum. Poszukaj trochę samemu
     
  11. rzeznik

    rzeznik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam pytanie dotyczące cod modern warfare2, posiadam naped liteona z ixtreme 1.6, niechce uzywac plytki z activate.iso , tylko chce spatchowac cod . Mianowicie problem polega na tym ze niewiem do jakiego wave spatchowac :/ jesli ktos znajdzie chwilke prosze o udzieleniu odpowiedzi najlepiej wiadomosc prywatna . Pozdrawiam
     
  12. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Mam jeszcze ostatnie pytanie,czy jeżeli nagram te Activate.iso na płytke to wystarczy że raz włoże i wszystkie gry będą działały czy przed każdą nową grą muszę wsadzać płytkę z ty Activate.iso
     
  13. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    przed każdym odpaleniem. WSZYSTKO PISZE NA FORUM.
     
  14. rspl

    rspl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    / \
    ||
    na wave3 skoro masz ix1.6
    (wave4 i spaczowane na wave2 nie czyta)

    Cześć,
    jestem tu nowy, ale sporo się naczytałem :)
    Kupiłem X'a , sprzedawca wgra mi ix1.6 albo 1.61 jak wyjdzie na Lite-on'y.
    Pytanie:
    1.61 czyta tylko niespaczowane plyty, tz ze jak wyjdzie np. wave5 , to
    prawdopodobnie nie bedzie czytał spaczowanych gier z wave5 na wave4?

    Pytam się bo nie wiem czy mam wgrac 1.6 i patchowac zawsze na wave3
    (zawsze się tak da?)
    czy wgrac 1.61 i wypalac wave4 jako wave4, z ryzykiem ze bedą później problemy.
    raczej nie mam ochoty sam flashowac napedu na nastepne wersje bo mam noteboka.
    Grać online nie zamierzam.
    Zdaje sobie sprawe ze tego do końca nie można wiedzieć, ale
    ciekawi mnie co doświadczeni by poczynili w tej sytuacji.

    Dzięki !
    rSpL
     
  15. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgraj ix1.61 i wypalaj wave4 jako wave4
     
  16. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na 1.61 do liteona czas czekania jest nieokreślony, dopoki c4eva nei zakonczy swoich testow (wystawil rozne kosnole na XBL i czeka na bana) to nie wyda, smiac mi sie chce o tych wszystkich super sprzedawcach na allegr oco wystawili konsole z liteonem i przerobka 1.61 a mozem iraczej zal klientow bo sobie poczekaja albo 1.6 dostane :p
     
  17. krzysiek.g199

    krzysiek.g199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    słyszałem że nie trzeba patchować obrazu aby zagrać wave 4 pod 1.6 iextreme z acitvate.iso ale nie jestem w 100% pewien, a jeżeli chodzi o patchowanie pod 1.6 to wave 3
     
  18. lazarro

    lazarro Banned

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ixtreme 1,51 liteon i na nim dzialaja gry z wave2 tak? sciagam gre ktora ma wave4 i teraz pytanie jak przerobic odpowiednio gre na wave 2?
     
  19. krzysiek.g199

    krzysiek.g199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    abgx 360 do wave 3 potem ppf-o-matic3 na wave 2, jak dokładnie poszukaj na forum .. jest
     
  20. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Po co ma przerabiać skoro na ix 1.51 mu będzie działał wave 3?
     
  21. rspl

    rspl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no...
    ja kupilem w berlinie na ebay'u 1.6, ale dogadalem sie ze sprzedawcą
    tak ze wgra mi 1.61 jak wyjdzie. bo za bardzo mi sie nie spieszy :)
    ..oby c4eva zakończył te testy jak najprędzej :/

    W takim razie , jak mówice ze poczekać to poczekam .
    Dzięki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum