1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ważne o gran na xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bigipl, Luty 18, 2012.

  1. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam xbox 360 z lt 3.0 przed aktualizacją chodziły mi wszystkie gry a po aktualizacji tylko gry z lt 1.9 takie jak red dead redemption czy aktualizacja miała wpływ a jak tak to co mogę zrobić by grać multi i żeby mi wszystkie gry działał bo dzisiaj chciałem zagrać w gow3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gry które mają XGD3/AP25, nie działają na LT+3.0 z kopii na LT+2.0. Musisz wgrać topologydata do obrazu i od nowa wypalić te gry które nie działają. RDR nie ma AP25 ani nie jest w XGD3 dlatego działa. Topologydata dogrywasz przepuszczając obraz przez ABGX 1.0.6.
     
  4. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A z tych płyt które mam np gow 3 mogę zrzucić na pc i przerobić i wgrać na inną płyte ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    GOW 3 jest w XGD3, jeśli nagrałeś Ihas`em z LT MAX możesz zrobić obraz, wgrać topologydata i nagrać jeszcze raz. Natomiast jeśli nagrałeś zwykłą nagrywarką opcją TrunCate, niestety... Jedyne wyjście to ściągnięcie od nowa gry.
     
  6. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok ale przed aktualizacją miałem też lt 3.0 i mi działał gow 3 i tak dalej więc to wina aktualizacji chyba
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Na pewno miałeś LT 3.0?
    Bo z opisu wynika, że miałeś LT 2.0
     
  8. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem lt 3.0 tylko w xboxsie na nowy dashboard była aktualizacja i po tej już gow 3 nie chodził
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Aha, myślałem że tutaj chodziło o aktualizacje z LT+2.0 na LT+3.0. To ja nie wiem o co w tym chodzi. Po co coś aktualizujecie jak nie wiecie co to robi.. Nawet jakbyś zaaktualizować na najnowszy dashboard przy LT+3.0 to by wszystko działało z tego co piszesz to masz LT+2.0 i wgrała Ci się Cicha aktualka..
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Napisz dokładnie co Ci się wyświetla jak próbujesz uruchomić GoW3.
     
  11. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam lt 3.0,bana nie mam ma ktoś może pomysł co to może być ?
     
  12. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ten format pliku nie jest obsługiwany czy jakoś tak
     
  13. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    To oznacza, że płyta była nagrana pod LT 2.0 a ty miałeś przeróbkę LT 2.0
    Zaktualizowałeś konsolę i teraz musisz mieć przeróbkę LT 3.0 i od nowa nagrać grę z wgraną topologią pod LT 3.0

    PS
    Sytuacja jak z mojej sygnaturki hehe :p
     
  14. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Ale ja miałem tak lt 2.0 z miesiąc temu a od wczoraj posiadam nowy
    dashboard i nie działają mi gry
     
  15. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Miałeś LT 2.0 z miesiąc temu.... a przerabiałeś napęd / oddawałeś komuś do przeróbki żeby wgrał LT 3.0?
    Bo ty tak piszesz jakbyś nie wiedział co to jest LT a co to jest aktualizacja dashboardu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum