1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ważne !!! Osoby które mają pojęcie !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TyNieGrasz, Grudzień 22, 2012.

  1. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    [​IMG]

    Czy ktoś potrafi krok po kroku wytłumaczyć jak została nagrana ta gra ?
    Jest to jedyna kopia zapasowa, którą dostałem wraz z konsolą, i tylko ona działa na mojej konsoli.
    Próbowałem nagrywać wielokrotnie, niestety 7 płyt wylądowało w koszu :[
    Bardzo proszę o pomoc, nie chcę marnować kolejnych płyt bez skutku .
    Jestem zielony w tych sprawach .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Ważne !!! Osoby które mają pojęcie !!!

    Jaka to gra, jaką masz przeróbke, czym nagrywasz, jaki dash?

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Siema, wina leży po stronie nagrywarki : )
    Nagrywasz nagrywarką z laptopa ? Jeśli tak to zapomnij o nagrywaniu gier XGD3 bez problemów.
    Ja bym nawet nie probowal więcej nią nagrywać, bo sam miałem podobną i nie udało mi się nagrać gry.
    Ale możesz próbować. A jeśli masz taki zamiar to nie oszczędzaj na płytach, muszą być to verbatimy : )
     
  5. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Mam przeróbkę lt 2.0 ,byłem w takim sklepie sprawdzili i dowiedziałem się, że jest przedostatni dash ten z nowszych .
    Jeśli chodzi o nagrywanie to płytki verbatim 8,5 gb. Nagrywam z komputera (nagrywarka NEC) Nie znam się na tym .
    Kiedyś miałem xboxa arcade jednak miał on starszy dash, wtedy bezproblemowo nagrywałem każdą grę LT 2.0
    Mogę na życzenie pokazać obraz nagranej płyty .
     
  6. TyNieGrasz

    TyNieGrasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Coś robię pewnie źle ...
    Nie potrzebnie aktualizowałem dash
    Pomóżcie :(
     
  7. mendrzej

    mendrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    IRL
    Odp: Ważne !!! Osoby które mają pojęcie !!!

    http://xboxforum.pl/showthread.php?t=125826


    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum