1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAŻNE! Problem bo wgraniu OFW

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamilos3311, Czerwiec 10, 2012.

  1. kamilos3311

    kamilos3311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wgrałem OFW -> Przy próbie wgrania najnowszego dasha wyskoczył błąd 3080-397F-1600-2203-C000-0001, W ostateczności spróbowałem Xbox-LIVE dało ten sam rezultat -> wgrałem LT 2.01 (samsung) Nadal nie mogę wgrać dasha oraz piraty nie działają
    Poradzicie coś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Naped masz nie taki jak byl fabrycznie w konsoli
     
  4. kamilos3311

    kamilos3311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kupowałem konsolę był już napęd samsung (TS-H943) oraz miał już przeróbkę więc czemu teraz miała by nie działać
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to moze ktos podmienial jaka data produkcji konsoli
     
  6. kamilos3311

    kamilos3311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Powinien być Liteon
     
  8. kamilos3311

    kamilos3311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jeżeli napęd był przekładany to z czym to się wiąże (czy da się to ominąć?)
    Nawet gdybym nie chciał grać na piratach to i tak nie zadziała?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz miec naped liteona inaczej nic nie zrobisz
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie zrobisz aktualizacji dashboardu.
     
    1 osoba to lubi.
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie zaktualizujesz Dash'a i nie pograsz w gry XGD3. Jedynie DashBoard 13599 może przejść. Oddaj konsolę do przerobienia (wyciągnięcie klucza napędu z płyty głównej + LT 3.0).
     
Wczytywanie...

Poleć forum