1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ważne pytanie odnośnie kinecta.

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez Michas303, Maj 28, 2012.

  1. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Posiadam Xbox'a 360 Jasper. Bez dysku. Z Dash'em 2.0.13604.0. Czy jeśli kupiłbym jakiegokolwiek kinecta to pójdzie mi na tej konsoli ? Nie będzie z niczym problemu ? Z instalacją nowego dash'a itp. ? Posiadam przeróbkę LT2.0 i nie chcę mieć żadnych problemów. A słyszałem od kolegi że aby zagrać w Kinect Adventure konsola musi być podpięta do internetu. Czy to prawda?

    Proszę o szybką odpowiedź, śpieszy mi się bo za kilkanaście godzin będę kupował kinecta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Normalnie podłączysz Kinecta. Nie musisz podłączać konsoli do sieci.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    I z nagrywaniem nowych gier też nie powinno być problemu ? Byłem u 'specjalisty' który zajmuje się przerabianiem konsol itp. i powiedział mi że musi zrobić jakąś aktualizacje konsoli. Dodatkowo potrzebuje jakiegoś zasilacza czy coś żeby podpiąć kinecta pod Xbox'a. Czy to prawda ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zasilacz powinien być w zestawie z Kinect'em. Jeśli Kinect będzie chciał zaktualizować oprogramowanie, to się zgódź (tylko offline - bez niczego).
     
    1 osoba to lubi.
  6. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Bardzo dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum