1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ważne Pytanie... Pilne

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez CiApO PoLaNd, Wrzesień 2, 2009.

  1. CiApO PoLaNd

    CiApO PoLaNd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom
    Od początku...

    Kupiłem M$ points na USA, ale potrzebuje na EU
    Więc żeby ich nie zmarnować chciałem zrobić na innym koncie połączenie z XBL.
    Lecz po wpisaniu E-maila oraz hasła wyskakuje błąd "Niemożna połączyć się z XBL spróbuj później"


    Co zrobić z tym że niemożna zrobić nowego konta na XBL czy to blokada konsoli czy problem w M$.

    Proszę o pomoc [Pilne]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Spróbuj zmienić region konsoli na USA.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Lub na UK ;) Zależy na co masz konto ;)
     
  5. CiApO PoLaNd

    CiApO PoLaNd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom
    tu nie chodzi o konsole tu chodzi o konto...
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    o ile zakład, że jak zmienisz region w ustawieniach konsoli to się połączy?
     
  7. CiApO PoLaNd

    CiApO PoLaNd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom
    Bardzo dziękuję.
    Nie wiedziałem że zrobienie takiej drobnostki załatwi sprawę ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum