1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wazne pytanie w sprawie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez muniek131, Kwiecień 11, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Mój kumpel i ja kupiliśmy sobie konsolki Jasper. Kolega ma mały problem, nie wiem czy to co ważnego ale spytam. Otóż jak włączy konsole padem czy przyciskiem to jak się ona załącza na chwile zastyga (zacina się) pierwsze światełko. Nie wiem czy to jest jakiś problem bo jak ja tak miałem na falconie to za 2dni wyskoczył rrod. Proszę o odpowiedź :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Nie rozumiem za bardzo co masz na myśli, mówiąc, że przy starcie się zacina, konsolę kupiłeś używaną?
     
  4. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Ekran startowy troszkę przeskakuje razem z dźwiękiem i na moment zacina się pierwsza dioda (zielona). Konsola nówka, przerobiona iXtreme 1.61 NS by Dexter.
     
  5. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    up. pomoże ktoś?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    przywróć ustawienie domyślne jak nie pomoże dzwoń do MS lub ślij na gwarę.
     
  7. abbot

    abbot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli nie byłaby przerobiona mógłbyś wymienić w sklepie w którym kupiłeś :(
     
  8. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    U mnie jak włączam konsole z pada najpierw zapala się jedna sygnalizująca ze podłączony jest pad potem migają jedna po drugiej i znów jedna. :) Ale dźwięk i obraz ok.
     
  9. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    No właśnie o to mi chodzi co Ramzes napisał. Czy jest tak zawsze przy kablu HDMI?
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to co napisał TheRamzes jest normalką
     
  11. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Jak uruchamiam padem jest taka sytuacja (zacina się na 2-3 sek. dioda pierwsza) a obraz troszkę później się pojawia niż na zwykłym componencie. Więc mówicie, że to normalnie i nie ma się czym martwić?
     
  12. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma się czym martwić. Graj ile wlezie.
     
  13. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wg mnie nie ma sie czym martwic tym bardziej ze konsola jest nowa i w razie czego to ma gwarancje :)
     
  14. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Dzięki za odpowiedź. Ciekawe czy przy componencie ten problem występuje. Jak u was?
     
Wczytywanie...

Poleć forum