1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wazne pytanie!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez akira5, Grudzień 3, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    witam. kupilem na alegro xboxa 360 lecz bez pada. podobno ma przerobke 1.51 i naped hitachi. posiada jeszcze starszy dashboard. nagralem gre pes 2010 na plyte verbatim dvd+r DL. uruchamiam konsole, wkladam plyte. po chwili pokazuje sie czarny ekran a potem logo xbox360 i tak juz zostaje. i mam pytanie czy gra dziala? nie mam pada wiec nie mam opcji wcisniecia czego kolwiek. help!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Daj loga z płyty.

    jest to problem że twoj iXtreme nie obsługuje takiego wava. Nie wiem w jakim wave jest PES10, ale jak dasz loga to napewno będę wiadzał jak ci pomóc.

    Nie wiem czy się orientujesz o obrazach iso. Log to test płyty. Robimy go programem abgx.
     
  4. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    jak sie nie myle jest to WAVE 3. a sprobowal ktos z was uruchamiac gry bez pada? moze poprostu bez niego sie nie uruchomia :) zaraz pokombinuje z tym logiem. no i nie mam pewnosci czy jest to iXtreme 1.51

    nagrywalem na:
    nagrywarka Pioneer
    imgburn 4x, weryfikacja
    verbatim dvd+r dl
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Daj log z płyty

    iX 1.51 Hitachi odtwarza wszystko więc nieważne jaki jest tam wave

    Być może masz ustawione, żeby gry Ci się nie uruchamiały automatycznie to wtedy wiesz...
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Podłącz klawiature pod xboxa i wtedy spróbuj poprzestawiać żeby nie uruchamiała się gra automatycznie.
     
  7. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    nie mam klawiatury z koncowka usb :p jak pisalem wczesniej nie mam pewnoscie ze jest to iX 1.51, jak rozumiem mam ustawic zeby gra nie uruchamiala sie automatycznie, ale co to zmieni?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    właśnie lepiej żeby się uruchamiała bo byś sprawdził ale teraz i tak tego nie zrobisz...

    Najlepiej kup pada albo załatw skądś i dopiero się sprawdzi...
     
  9. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    piszecie ze niby gra nie uruchamia sie automatycznie. to czemu po wlozeniu plyty robi sie czarny ekran, a potem logo xbox 360? a loga z gry juz szykuje. sciagam jeszcze pliki video do abgx (kurcze troche waza te pliki :p)
     
  10. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
  11. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    ten obrazek to juz dawno widzialem. na milion % jest to hitachi :p ale nie wiem czy posiada iX 1.51. moze ma wgrana starsza wersje. a co do loga to nadala pobieram pliki video. czemu az tyle zajmuja?
     
  12. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Może nowy pes wymaga aktualizacji dsha
     
  13. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    To wtedy by pisało że wymagana jest akutalizacja, a u niego tego nie ma.

    Ps.Masz jakieś inne gry. Może ktoś cię oszukał i konsola wogóle nie jest przerobiona.
     
  14. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    napewno jest przerobiona. koles upieral sie ze gral na piratach (same pozytywy itd), no i do konsoli jest dolaczony dysk 20GB, wyswietla ze na nim jest 6 games. chodzi pewnie o save?
     
  15. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Zależy ile mega ma plik. A jak tam doszedłeś jak nie masz pada?
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  17. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    poprostu wyswietla mi w malym okienku 6 games i tyle.

    a o to log z gry:
    [​IMG]
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    359 angle i tak jest naprawiany przez abgx360....

    wychodzi że nie masz iX 1.51 a 1.5
     
  19. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    a po czym poznales ze mam 1.5? i jeszcze jedno pytanie po co sie aktualizuje dashboard? ten stary nie jest taki zly. no i czy jest wybor polskiej wersji jezykowej w starszej wersji? i co to jest 359 angle (robilem skanowanie gry z plyty)
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po tym, że gra Ci nie odpala a gry z wave3 nie będą działać od iX 1.5 w dół ;)

    Weź wreszcie tego pada i spróbuj odpalić bo tak to możęmy sobie gdybać
     
  21. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    temat do zamkniecia. jak dorwe pada to wrocimy do tematu. dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum