1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wazne pytanie!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hyzio, Lipiec 6, 2010.

  1. hyzio

    hyzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Uzbieralem ostatnio troche pieniazkow i postanowilem kupic glosniki do xboxa. Zastanawialem sie nad logitech x 540 5.1 ale po przeszukaniu neta dowiedzialem sie ze bede mial tylko dzwiek stereo i nie ma mozliwosci zrobienia dzwieku przestrzennego. Dlatego pomyslalem nad kupnem kina domowego znalazlem takie:
    OKAZJA!!! KINO DOMOWE LG-T250 SC.... (1103011977) - Aukcje internetowe Allegro
    super okazja kino domowe panasonic SA-HT520 5.1 (1112420957) - Aukcje internetowe Allegro
    one maja wyjscia optyczne i moje pytanie brzmi-jezeli kupie kabel optyczny podlacze xboxa do odtwarzacza dvd to bede mial dzwiek przestrzenny w grach? Jestem calkowicie zielony jesli chodzi o tego typu sprawy wiec z gory dzieki za odpowiedzi i inne propozycje jakbym mogl uzyskac dziek przestrzenny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tolman

    tolman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź czy maja wejścia optyczny, bo do podłączenia xboxa to będziesz potrzebował właśnie wejścia.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tak bedziesz mial 5.1 jesli podlaczysz ixa przez kabel optyczny, ale musisz jeszcze miec adapter audio do xboxa.
     
  5. hyzio

    hyzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz ten kabel to nie.
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    W takiej podróbie to nie wiadomo czy w ogóle to wyjście optyczne działa. I tak musisz kupić kabel optyczny, jak ci będzie działać na tym kablu to ok a jak nie to będziesz musiał zakupić oryginalny kabel MS albo BigBena bo w nich na bank wyjście działa.

    Jak do monitora podpinasz x-a to kabel VGA jakiś lepszy to będzie miał wyjście optyczne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum