1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ważne pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matheo, Listopad 19, 2010.

  1. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    Mam pytanie odnośnie gier. Ponieważ mam przeróbkę 1.61 lub 1.6 i napęd Lite-On. Mam przeróbkę ,ale jak kupię oryginalne Assassin's Creed Brotherhood to mogę grać przez neta bez obawy o bana? Bardzo proszę o odpowiedź ponieważ chciałem pograć przez neta a nie wiem czy opłaca sie kupować oryginałke.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    możesz ale i tak dostaniesz bana. prędzej czy póżniej.
     
  4. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    nawet za przeróbke sie dostaje bana? Przecież bede mieć oryginalną grę?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Co z tego, banują za przerobiony napęd nie za pirackie gry.
     
  6. DarkZozol

    DarkZozol Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no i co przerobiłeś będziesz miał bana prędzej czy później nie zależy czy gra org czy nieorg
     
  7. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    no i po co ja to przerabiałem ... Teraz to moge najwyżej napęd wymienić. Ile to mniej więcej kosztuje?
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    A podłączałeś sie już do internetu? Jak tak, to nie ma sensu bo i tak już masz praktycznie bana. Jak nie, to obyś nigdy nie miał podłączanej to może coś z tego będzie.
     
  9. DarkZozol

    DarkZozol Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak się nie podłączałeś to kup sobie nowy napęd ok 300 zł
    albo zrób jak ja najnowszy Flash i śmigasz :p
     
  10. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    nie, nigdy nie podłączałem jej. Ale o co chodzi? co może z tego będzie?

    @up jak przerobie na LT+ to grajac przez neta nie dostane bana?
     
  11. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    To jak nigdy nie była podłączana, to po prostu wgraj oryginalny Firmware i po sprawie. Na LT+ też dostaniesz bana, jest tylko kwestia kiedy. Pewnie nie po tygodniu/ miesiącu, ale na pewno kiedyś.
     
  12. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL

    Napęd 300zł..? Ty się dobrze czujesz.. a co do tematu to dokładnie jak kolega nade mną napisał.
     
  13. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    A mógłbyś wytłumaczyć jak to zrobić i co mi do tego będzie potrzebne?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiedza i sata w pc. mozesz tez wgrac oryginalne fw i masz nieprzerobiona konsole i mozesz grac bezpiecznie na oryginalach bez wymiany napedu.
     
  15. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    Tak, ale jak to zrobić. Wytłumacz krok po kroku jak możesz. Z góry dzięki
     
  16. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    odświeżam
     
  17. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    Powie ktoś proszę jak to wgrać?
     
  18. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Orginalny Firmware Twoje jedyne wyjśćie bez bana, lub wymiana napędu.
     
  19. kamilol12

    kamilol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ban na 100%
     
Wczytywanie...

Poleć forum