1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wazne pytanko. na jaki wave przerobic???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez akira5, Styczeń 15, 2010.

  1. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    witam zakupilem na allegro konsole. podobno przerobiona. nagralem gre pes 2010 (wave3). posiadam naped hitachi, wiec napewno nie mam ix 1.51 bo wtedy uruchamialo by kazda gre bez paczowania. na jaki wave przerobic by ruszyla??? mam wgrany nowy dashboard. konsola oczywiscie sprawna :)

    link do mojej konsoli:
    XBOX 360 uszkodzona (814858436) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Musisz spróbować doświadczalnie . Nagraj spaczowaną grę z wave3 ( ix 1.5 )lub jeśli masz grę z wave3 nie musisz paczować lub spaczuj z wave3 lub 4 na wave 2 ( ix 1.4 i 1.41 ) i w zależności która się uruchomi to taki masz ixtreme . Jeśli PES 10 ma wave3 i nie ruszył to pewnie masz ix 1.4 lub 1.41 a wtedy musisz paczować do wave2 .
     
  4. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    dzieki ale o tym wiem. bo nagralem przeciez pes 2010 (wave 3) i nie dziala tylko logo xboxa. zostalo mi spaczowanie do wave 2? i napewno pojdzie?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie masz 1.5. Nagraj na wave 2 i napewno ruszy.
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Powinno pójść . Ale gwarancji nie ma jak nie wiesz jaki masz ixtreme musisz kombinować i stracić parę płyt aby się dowiedzieć .

    @edit : poza tym napisałeś "podobno przerobiona" więc może być wcale nie przerobiona . W ostateczności zainwestuj 30-50zł i przerób na ixtreme 1.51 i będzie po problemie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum