1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wciśnięty przycisk X

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez scorpion22, Czerwiec 7, 2011.

  1. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam dzisiaj podczas grania na przewodowym padzie wcisnął mi się przycisk x. Jest zablokowany ale nie do końca tzn da się grać ale boję się że w końcu wciśnie się do samego końca i postac np bedzie sama się ruszać (wykonywać ruch podpisany pod x) . Mógł by mi ktoś powiedzieć czy da się go jakoś odblokować bez rozbierania pada ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    bez rozbierania pada to raczej niemozliwe. z reszta przyczyna nadal pozostanie. pad bedzie do naprawy/wymiany.
     
  4. Bartxdark

    Bartxdark Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Postukaj delikanie i mocniej w jego okolice to moze odskoczy
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a czemu bez rozkrecania ? jesli masz gwarancje i nie chcesz odkrecic z powodu jej utraty to bez zastanawiania sie wysylaj na gwarancje. a jak nie masz gwarancji to rozkrec
     
  6. Maca90

    Maca90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myszków
    Miałem tak kiedyś na PS1... po rozkręceniu i ustawieniu już nigdy tak mi się nie zrobiło.
     
  7. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki za odpowiedzi . Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj : kupiłem tego pada tutaj NOWY ORYG. PRZEWODOWY PAD MICROSOFT XBOX360 GWAR. (1636021469) - Aukcje internetowe Allegro gosc pisze ze wysyla ze stanow a pad przyszedl z chin . Na stronie o mnie pisze ze nie wystawia gwarancji pisemnej a sama aukcja jest formą umowy . Gość pisze ze ja musze pokryc koszt wysylki w jedna stronę a on w drugą . Pisze ze musze wyslac do serwisu w Polsce . Pad był taki trochę...hmm przyciski miał luźniejsze niż mój bezprzewodowy,który dostałem do konsoli . Nie wiem co teraz zrobić,wtedy chciałem zaoszczędzić a teraz wydaje mi się to migane . Czy jezeli chcialbym zlozyc reklamacje do microsoftu to mi jąprzyjmą ? Co robic ?
     
  8. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ps. nie dostałem żadnego paragonu a pad jest raczej oryginalny - jest naklejka microsoftu ( chologramowa) , krzyzak i analogi nie odstają
     
  9. Maca90

    Maca90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myszków
    Mi się wydaje, że zawsze się wymienia u tych co się kupuje... A oni kombinują z firmami itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum