1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wcytywanie gier

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wert, Listopad 30, 2008.

  1. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam poroblem z wczytywaniem tekstor w grach na moim xboxie np gdy jede w gta 4 to wokol wczytuja sie kosze krzaki ludzie i samochody tak samo w farcry 2 jade samochodem a wokul wczytuje sie trawa i cienie czy ktos wie co jest tego przyczyna i czy ktos wie jak temu zaradzic mam dysk 20 gb i 5gb wolnego miejsca mam xboxa premium 2006 rok pamietam ze kiedys w gta 4 tak dluglugo sie wszystko nie wczytywalo :confused: z gory dzieki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Graj na orginałach
     
  4. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam zadnej kopi gram na oryginalach:mad:
     
  5. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ja też to zauważyłem w GTA IV, po zgraniu na HDD dalej to samo =/
    Ale raczej nie przeszkadza to w graniu, przynajmniej u mnie.
     
  6. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie do posadaczy farcry 2 czy jak np jedziecie samochodem to w okul laduja sie : trawy gory pagorki ogulnie wszystko czy to tylko umnie i czy zmiana dysku na 120 gb z 20 cos zmieni ?
     
  7. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odkąd posiadam konsole. (Falcon, 175W, Benq przerowbione Extreme) tak nigdy nie miałem problemu z teksturami, czy to z DVD czy HDD.
     
  8. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam konsole z 2006 r 220w wiec jak bym chcial kupic szybszy naped to ktory wybrac
     
  9. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale to sensu nie ma. To już lepiej jak jedziesz na samych oryginałach kupić nowego xboksa, Jaspera (150W) za 850zł, a starego xboksa sprzedać... Sprzedasz starego xboksa premium za ~550zł, dołożysz 300 i już masz. 300zł to jeszcze nie tak duży wydatek, jak jesteś młody, to możesz uskładać te 50zł miesięcznie ;)
     
  10. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra powiecmy ze kupie xboxa 360 elite to niech ktos mi powie jak przezuce wszystko z tamtego dysku na ten 120 gb
     
  11. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jak pujde do media markt czy do saturna i kupie xbox elite to bedzie ona w technologi jasper z gory dzieki za info
     
  12. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wystarczy odchylić tekturową klapkę na każdym pudełku a ujrzysz tył konsoli.
    Jest tam napisany pobór prądu w amperach.

    Jeśli konsola ma mniej niż 14,2A jest to Jasper. Możesz wtedy brać pudełko i cisnąć do kasy. Jesli ma 14,2A jest to falcon, wiec zakryj klapkę i szukaj dalej wśród stosu XBOXów.
     
  13. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  14. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko fajnie ale teraz w tych xboxach niema tej klapki w pudełku jest tylko wycieta dziura gdzie widać tylko kod kreskowy a napięcie jest już zasłonięte;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum