1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wczytuje tryb fabularny bez końca

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez mariuszaerox, Czerwiec 1, 2014.

  1. mariuszaerox

    mariuszaerox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, wgrałem sobie Gta V na dysk zewnętrzny, odpalam i ładuje się już 10 min tryb fabularny i nic :/ Mieliście coś takiego ? I jeszcze migają te obrazki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    No bo nie masz wgranej na dysk/Pendrive 1szej płyty DVD z texturami.
     
  4. mariuszaerox

    mariuszaerox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wrzucone foldery z DVD 1 i DVD 2
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    gdzie? podaj sciezki? TO konsola z RGH?
    Masz dysk twardy? I jaki wewnętrzny czy na USB? Czy Pendrive
     
  6. mariuszaerox

    mariuszaerox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    a z tego 1TB masz wydzieloną jakąś pamięc na Dane konsoli? np max 32Gb mozesz. POtem z 1szego folderu masz katalog CONTENT i ten katalog trzeba przewalic w odpowiednie miejsce na tej pamieci 32GB
     
  8. mariuszaerox

    mariuszaerox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No przydzieliłem 32 GB właśnie, i w które miejsce tam kopiować ten Content ?
     
  9. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Dokladnie

    Napisane na Joysticku w Commodore 64. Tapatalk wczytany z kasety magnetofonowej :-D
     
  10. mariuszaerox

    mariuszaerox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. mariuszaerox

    mariuszaerox Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można zamknąć dałem radę :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum