1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wczytywanie save i link

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Mestido, Grudzień 17, 2013.

  1. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc,
    Mam pytanie odnosnie wczytywajia gry. Da sie zrobic tak zeby po wlqczeniu gry wlaczal ostatni autozapis, bo musse wchodzic w gre, zapisalo mi sie jak dostalem chopa. Wchodse w gra. Wybieram dysk i potem save z postepem w grze
    Mam jeszcze pytanie odnsnie systemu link. Jaki najbardziej polecacie na najnowszym dashu. Mozna laczyc sie z wifi wtedy czy tylko ethernet ?Oczywiscie w gta na rgh bez problemu mozna grac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie odłączaj konsoli od prądu to ostatni autozapis będzie się wczytywał.
    Na RGH to tylko LINK z FSD, można przez wifi ,ale nie wiem jak to chodzi..przesyłanie plików przynajmniej u mnie 3x wolniej po wifi jak po kablu.
    W GTA V nie pograsz online przy RGH niestety w żaden sposób.
     
  4. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A z jaka konsole przerobka moga grac ?
    Mozna cos dolutowac lub cos zrobic zeby mozna bylo grqc online lub na xbl ?
    Hmm. Okey, jesli bede gral przez kabel to kazda metoda trzeba ustawiac cos na komputerze z poziomu xboxa nie ma szans ? Jaki wg Cb najlepszy sposob na granie ? Xlink etc
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Mestido

    Mestido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam lt 3.0 . Czyli majac to i rgh mimo jak wloze oryginalna gre to moge grac na xbl bez bana ?
    Jutro zrobie tego linka. Launch.ini ma jakies apecjalne wymagania przy tym? Cos zmienic etc ?
    Mqm pytanie odnosnie fsd i dl. Jesli zrobie format dysku, to mimo to fsd zostaje i dl tak ?
    Bo chce wgrac na nowo dl, ale nie wiem jak zrobic calkowity format. Wgrac xexmenu zrzucic fsd. Przy dl usuwqmy pliki ze starego folderu i jest ok ;) ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Jakbyś miał dual nand to tak, w takim przypadku - Nie, po podłączeniu do XBL ban poleciałby nawet po kilku minutach.
    2. Nie ma, ale sprawdź czy masz pingpatch = true.
    3. Nie, musisz na nowo zainstalować.
    Instalacja FSD i DL - Punkt 2. - http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/
     
Wczytywanie...

Poleć forum