1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wd3200bevs

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez castomoto, Lipiec 2, 2011.

  1. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Siemka posiadam taki dysk jak w temacie(wyciągnięty z laptopa). Chciałbym się dowiedzieć czy po podłączeniu dysku z xboxa(posiadam 60gb) da sie jakoś wszystkie dane z niego przenieść na kompa i poźniej przenieść na dysk WD,sformatować i postawić na nim windowsa?
    A co do dysku WD z tego co mi wiadomo xbox i tak będzie widział 250 GB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to jest głębsza operacja logistyczna heh

    dysk trzeba najpierw spreparować....
     
  4. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Spreparować tzn? Bo dysk wd to przerobie zgodnie z poradnikiem na forum ale dysk z xboxa chciałbym zformatować i postawić normalnie windowsa

    @Edit Dysk wiem jak podpiąć mam podpięty(ten 60 gb z xboxa) już pod kompa i pobrany program XPort 360

    @Edit Na razie chodzi mi tylko o to czy po sformatowaniu dysku z xbox(60 GB) będzie on normalnie widziany przez kompa i będzie można na nim postawić windowsa, czy trzeba wgrywać jakiegoś softa.
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Temat można zamknąć,na dysku 60 GB z xboxa stoi już windows a WD śmiga już w konsoli jako 250 GB.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Shadow Rox
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1283

Poleć forum