1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wejścia do konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal97, Listopad 21, 2009.

  1. michal97

    michal97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciał bym się dowiedzieć ile wejść potrzebuję na konsolę, aktualnie mam 3 wejścia czerwone,żółte, białe czy będę mógł podłączyć konsolę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kariem

    Kariem Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro takie kolory to chyba chodzi Ci o cinche? Chodzi o podłączenie do telewizora?

    Ja używam tylko tego żółtego i białego cincha, bo czerwonego coś nie ma mój stary crt. ;D
     
  4. michal97

    michal97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jak to się nazywa wiem że do podłączenia DVD potrzebowałem tych 3 wejść
    i nie wiem czy mi wejdzie ? :(
     
  5. Kariem

    Kariem Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wchodziło dvd, to musi i wejść xbox. Ja się martwiłem, że nie będzie chulać na TV sprzed 10 lat, ale jakość wydaje mi się lepsza od HD ;D
     
  6. michal97

    michal97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Potrzeba tylko zółtego odpowiedzialnego za obraz i białego odpowiadającego z dźwięk. Ale radzę ci kupić bardziej wyszukany kabel chyba że masz mały tv. To lepiej na vga na monitorze zagrać bo słaba jakość
     
  8. michal97

    michal97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tylko pokazywał jakie mam wejścia (jakie kable mi wchodzą) a czy oprócz tych kabli jeszcze jakieś ?
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Tak. Component ,scart,hdmi,vga do monitorów poszukaj gdzieś na forum chyba jest taki temat.
     
  10. michal97

    michal97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szukałem dużo wcześniej ale niestety nic nie znaleziono :( Czy ktoś mi może dać zdięcia jak te kable wyglądają ?)
     
  11. Kariem

    Kariem Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. michal97

    michal97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O kurcze to u mnie chyba nie wejdzie nie mam wejścia HD :(
     
  13. Dodop

    Dodop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    jeszcze chyba jest EURO złącze
    bynajmniej tak bylo przypadku ps2 że podłączenie konsoli bezposrednio do TV (do tv wchodzi ta niekolorowa koncowka scarta) bo z tego co pamietam jak mialem stary tv i chcialem podlaczyc konsole ps2 to scart mi robil czarno bialy ekran ;/... no ale teraz mam tylko na cinche :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum