1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wejścia

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Shad0w, Lipiec 18, 2010.

  1. Shad0w

    Shad0w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Mam zamiar kupic X360 Arcade i telewizor. Jakie wejścia są potrzebne aby podłączyc konsolę do telewizora?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak kupisz telewizor to zapewniam Cię, że będziesz miał wszystkie potrzebne.
     
  4. Shad0w

    Shad0w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkie kable są już w pudełku z x-em czy trzeba będzie jakieś dokupic?
     
  5. metzli

    metzli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    zalezy jaki zestaw kupisz, ewentualnie będziesz musiał sobie dokupić kabel HDMI :)
     
  6. Shad0w

    Shad0w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To na pewno wszystko? Bo trochę się boję, że kupie konsolę a nawet nie będę miał gdzie jej podłączyc.

    PS Czy robson.pl to dobry sklep? Bo wypatrzyłem tam X360 z Fable II + Halo 3 ODST i myślę nad kupnem.
     
  7. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak. Przecież muszą dać wszystkie potrzebne kable do konsoli.
     
  8. Wistam

    Wistam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Shad0w

    Shad0w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to to już chyba ostatnie pytanie.

    Czy bezpiecznie zamawiac konsole przez internet? Nie uszkodzi się w drodze ze sklepu do domu?

    I co w końcu z kablami? Trzeba dokupic ten HDMI czy nie?
     
  10. sunshine07

    sunshine07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W tym podanym wyżej jest tylko kabel AV, tak jak w większości Elite
     
  11. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum