1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wejscie esata w laptopie i flash napedu.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez harrymason88, Maj 24, 2012.

  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam czy jest opcja zeby przez wejscie esata w laptopie takim kablem KABEL ESATA->SATA DATA 50CM (2362925401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + tym probe USB PROBE V3 PMT SAM PRZERÓB XBOX360 (2364318855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zrobic flash do LT3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Przez e-sata nie da rady musisz mieć USBPRO.
     
    1 osoba to lubi.
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Doradzam flash na PC z wyjściem Sata.
     
  5. bidny

    bidny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tbg
    ja tam przerabiałem na laptopie i było ok i miałem tylko probe a laptop to asus n61jv
     
  6. bidny

    bidny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tbg
    tylko musisz wyłączyć ahci w biosie
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    jak podłaczyles naped miałes wejscie sata?czy jak w moim przypadku esata+ten kabelek na sata?
     
  8. bidny

    bidny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tbg
    tak miałem esata na sata i wyłączyłem ahci i w Windows 7 trzeba jeszcze włączyć podpisywanie sterowników
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ok a móglbys mi napisac jak sie to wyłacza bo wiem tylko jak wejsc do biosa:)
    druga rzecz to o ile wiem to podpisywanie sterów sie wylacza a nie włącza bo jungleflasher poprawnie sie nie uruchomi.Jak to wyglada
     
  10. bidny

    bidny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tbg
    nie zobaczyłem że złe napisałem zależy jakiego masz laptopa ale najczęściej f2 lub del i Advanced> Onboard Device Configuration> SATA Mode> wybierz opcję "AHCI") jak znajdziesz to przełącz na IDE
     
Wczytywanie...

Poleć forum