1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wejście Kinecta i przedłużacz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CraNibo13, Grudzień 21, 2012.

  1. CraNibo13

    CraNibo13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Witam.
    Mam pytanie odnośnie wejścia kinecta do xboxa. Chciałbym mieć xboxa koło komputera a nie przy telewizorze. Czy mógłby ktoś napisać jakie jest wejście do xboxa z kinecta i czy dało by się podłączyć jakiś przedłużacz.

    Z góry dziękuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. CraNibo13

    CraNibo13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Tylko że ja bym potrzebował około 10 m ;/ Są przedłużacze takiej długości ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    10metrowych to nie widziałem, jak pilnie potrzebujesz i masz kasiorę, to kup sobie ze 4 szt ;)
     
  6. CraNibo13

    CraNibo13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Ale teraz tak myślę że nie ma 10 metrowych bo sygnał z kinecta do xboxa mógłby być opóźniony. Tak mi się wydaje. Trudno będę podłączał kinecta jak będę chciał zagrać.
     
  7. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Konsolę podłączyłeś pod monitor ?
     
  8. CraNibo13

    CraNibo13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Jeszcze nie mam konsoli a jak już będę miał to podłącze do telewizora.
     
  9. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    A dlaczego chcesz kinect mieć tak daleko skoro i tak grając będziesz siedział raczej przed tv ? ;)
     
  10. CraNibo13

    CraNibo13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Bo pod telewizorem nie mam nic i nie mam gdzie postawić konsolki :). Zostaje tylko biurko.
     
  11. CraNibo13

    CraNibo13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Mam pytanie a nie chce zakładać nowego tematu. Czy jeśli podłącze 3 przedłużacze, każdy po 3m to będzie to działało ?
     
  12. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Odp: Wejście Kinecta i przedłużacz

    Raczej nikt nie zna odpowiedzi, ja kiedyś chciałem przedłużyć sobie USB z kompa o 4m to niestety nie działało, prawdopodobnie zbyt duży spadek napięcia.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
Wczytywanie...

Poleć forum