1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wejście SATA z x360 pod PC

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DamiannPL, Październik 9, 2012.

  1. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Witam takie pytanie czy ktos cos moze probowal w tej kwesti ?
    Co by sie stalo jak by podlaczyc w Sata (tam gdzie jest DVD x360) pod PC ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Chcesz dwa gniazda sata laczyc pc i xbox? i jaki by to mialo cel?
     
  4. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    z wejscia sata od DVD w xbox podlaczyc pod stata od pc
    I moje pytanie cos by rozpoznal PC . Czy nie dalo by sie zrobic emulaci napedu
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Moze ktos wymyslil i tym sie nie chwali :D

    Dobra nic sie nie stalo :p Win7 64 bit nie widzi zmian bios tak samo czyli **** :p

    Edytuj posty. Nie pisz jeden pod drugim. Nie używaj wulgaryzmów!//Laki88
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    no i widzieć nie będzie jako normalny napęd, jak w odpowiedni napęd fw 0800 wrzucisz to wtedy .... ale poczytaj do czego to służy hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum