1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wejscie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rysieq, Listopad 11, 2009.

  1. rysieq

    rysieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy może popsuć się wejście od telewizora od podłączania xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    oczywiście, że tak.

    Ryzyko jest tak duże, że lepiej nie próbuj. Lepiej patrz na konsole i trzymaj pada w ręce to jest bezpeiczne.

    Oczywiście to żart.
    Ale sorry troche głupie to twoje pytanie,
     
  4. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Zawsze coś może się popsuć
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    napisz jaki jest objaw co sie dzieje ?
    jak czarny obraz a dźwięk jest to może być wina xboxa
     
  6. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wejście do tv raczej sie ni epowinno zepsuć ale jak masz tv z firmy huk wie jakiej i huk wie gdzie ona sie znajduje to teoretycznie może :)
     
  7. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko da się popsuć ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum