1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wentylator dziala na Maxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niuniek2011, Grudzień 15, 2012.

  1. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupilem xboxa 360 wszystko smiga ladnie 0 problemow diod czerwonych, ale zaraz po uruchomieniu nie wazne czy gram czy dopiero w Menu jestem ,wentylator odrazu po paru sec.po uruchomieniu dziala na max a to mie denerwuje czy mozna jakos to zmienic w systemie czy tylko w serwisie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Albo coś było grzebane z napięciami, albo pasta pod radiatorami do wymiany.
     
  4. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Proponuje na start oczyścić go z kurzu, może to jest powód.
     
  5. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Fat czy slim? Jak slimka to pasty wymień. Jak fat to też ale otwórz bo może być zasyfiony. wyczyść z kurzu dokładnie wszystko, zmień pasty, uszczelnij tunele i powinno wrócić do normy, chyba ze faktycznie ktoś grzebał przy wentylach z napięciami. Ja wrzuciłem wentyle nidec-a + dodatkowy na obudowie nad heatpipe ze starego zasilacza atx i jest cichutko
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli wiatraki dostają high speed to znaczy że SB wrzuca im wyższe napięcie, wymiana wiatraków raczej tutaj nic nie da.
    Masz przeróbkę RGH czy LT ?
     
  7. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox360 FAT- przerobka LT 3.0. dzieki za porady, na urlopie pogrzebie,poczyszcze, a narazie w dzien daje glosniej TV, a wieczorem gram na sluchawkach.
     
  8. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    osobiście nie czekał bym urlopu tylko zabrał sie za to jak najszybciej jeżeli to jest xenon/zephyr
     
Wczytywanie...

Poleć forum