1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wentylator

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Wojtek230492, Maj 19, 2010.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Sorki ze zakladam taki temat moze juz byl ale nie znalazlem. A chodzi mi o to ze nie dzialaja mi glowne wentylatory od Xboxa 360 jak podlaczylem je na krotko to normalnie dziala a jak je wczepiam do konsoli to nie dzialaja co moze byc nie tak z gory dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    nie
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec mozliwe ze masz uszkodzony tranzystor na plycie glownej. najpierw sprobuj wgrac noewego dasha jesli nie masz najnowszego.
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    mam najnowszy i co teraz
     
  7. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    a gdzie znajduje sie ten tranzystor bo nie mam bladego pojecia moze dałbys jakies foto
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie am sensu ciac kabli od wntyli. Tu masz ten tranzystorek i jak zrobic na nim obejscie:
    [​IMG]
     
  9. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    a gdzie można taki tranzystor kupić bo go spaliłem :p i jaki to jest bo u mnie tego nie widać "wybuch"
     
  10. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    dexter a to obejscie to poprostu pociagnac kabelek tam gdzie ta czerwona kreska tak dobrze mysle???


    zrobilem tak i to tez jest na 12v a da rade zrobic na 9v bo na 12 to troche glosno chodza ale jak nie da rady to trudno bedzie lepsze chlodzenie hehe
     
  11. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    i jeszcze mam jedno pytanie bo konsola dobiera sobie obroty wentylatorow a mozna wlasnie zrobic tak zeby dzialaly czy nie.
     
  12. TKCZ

    TKCZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Właśnie za to jest odpowiedzialny ten tranzystor który u ciebie nie działa i u mnie też
    szukam takiego tranzystora by go wymienić i nie potrafię znaleźć na necie
     
  13. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
  14. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Zawsze można zrobić regulacje potencjometrem obrotów wentylatora.
     
  15. Conviction

    Conviction Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koło
    Witam.Pomogłem juz na innych forach osobom w takim podobnym temacie.Postaram opisać ci to dokładnie.
    Słuchaj mnie np.do kompa ten wentylator może pasowac a do konsoli nie.
    2.moze cie oszukali.powiedzieli ci ze jest to wentylator do konsoli xbox-360 a jest on naprawde do komputera albo do czegos innego.
    3.albo ten wentylator jest do zasilacza konsoli a nie do konsoli wlasnie najczesciej ludzie maja taki problem ze sie myla i mozwia ze nie dziala przy xboxie a on jest przystosowany do zasilacza konsoli xbox-360.sprawdz dokladnie i napisz mi odpowiedz.
     
  16. jacek660022111991

    jacek660022111991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    radzyń podl.
    a ja jak miałem podłączoną wtyczkę do płyty głównej xboxa od wiartaczków, lecz 2kabelki były połączone razem i przypadkiem dotknęły one metalowego kosza konsoli, tzn że u mnie też poszedł się..,ten tranzystorek?
    zadziała jeśli wtyczka pozostanie na swoim miejscu, a te 2 prawidłowo złączone kable podłącze do miejsca pokazanego na zdjęciu wyżej zamieszczonego przez "Wojtek230492"?
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12088
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli okaże się, że spalone masz te coolery mam oryginalne z jaspera
     
  18. jacek660022111991

    jacek660022111991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    radzyń podl.
    wiartaki mi śmigają na zasilaczu zewnętrznym(takim jak od tv tylko ze mocniejszy pod wzgledem opornosci) tak więc zna ktoś odpowiedź na moje pytanie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum