1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wentylatory

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Fuks, Maj 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Witam mam problem z wentylatorami w xboxie. zacznę od początku postanowiłem wyczyścić wentylatory bo były bardzo zasyfione więc rozkręciłem konsole i wyjąłem wentylatory pierw wziąłem odkurzacz i rurę on niego przytknąłem do każdego wentylatora by syf wyleciał potem pałeczkami do uszu pomału powybierałem resztę syfu następnie wszystko poskładałem i załączyłem ku mojemu zdziwieniu wentylatory zaczęły bardzo szybko się kręcić i głośno chodzić bardzo głośno i tu mam problem nie wiem co się stało przed czyszczeniem było wszystko ok. Proszę o pomoc nie wiem co z tym zrobić.


    Edit: Wygląda to tak samo jak na tym filmiku http://www.gametrailers.com/user-movie/worlds-loudest-xbox-360/226329 tylko, że mi tak nie pierdzi jak ta na filmiku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wszystko już ok po prostu obudowa była za mocno przykręcona po ponownym odkręceniu i przykręceniu jest OK.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum