1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja iXtreme, ma znaczenie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ratinello, Sierpień 9, 2009.

  1. ratinello

    ratinello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od paru dni przeglądam prawie non stop allegro w znalezieniu "okazji" i natrafiłem na opis, w którym koleś mówił, że ma iXtreme w wersji 1.41, ale do nowszych gier potrzeba już 1.6, prawda to? Bo mi się wydaje, że wersja iXtreme nie ma znaczenia dla gier tylko dla rodzaju napędu. Dla Lite-ON'a potrzeba 1.6 a dla starszych napedów również starsze wersje Firmware'u. Kto ma rację, ja czy on? :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    On ma rację. Do nowszych gier z wave3 potrzeba już iX 1.51 lub 1.6
     
  4. ratinello

    ratinello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o_O Byłem pewien czego innego. Czym jest wave3?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To już poszukaj sobie...

    Jednak jak masz starsze iX to możesz spatchować sobie nowszą grę, tak żeby Ci działały na iX mniejszym od 1.51... => Jak? Też poszukaj jest na forum
     
  6. ratinello

    ratinello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, wielkie dzięki. Już wszystko jasne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum