1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tukoz, Listopad 17, 2014.

  1. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Jak sprawdzic w swoim xie ktora wersje LT mam? Jest taka mozliwosc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Ngraj płyte pod lt2 i 3 i wtedy sprawdz
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Można stwierdzić po tym kiedy była przerabiana, lub pewniejszy sposób to sprawdzenie kopii wypalonych pod daną przeróbke. np. pod LT3.0 i jeśli Ci zadziała to znaczy że ją masz
     
  5. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prawdopodobnie 2.0 da sie samemu zaktualizowac do 3.0?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Da się samemu zaktualizować.
    Sprawdź jaki masz napęd i poszukaj odpowiedniego tutorialu
     
  7. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie widze takiego tutoriala aktualizacji z 2.0 na 3.0, widze tylko od zera na 3.0
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Czy masz stock FW czy Lt2.0
    Wykonuje sie to tak samo..
     
  9. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli bez jakiegos wiercenia i innych kombinacji sie nie obedzie.
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jaką masz w ogóle konsole i napęd?
     
  11. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Dokładna data produkcji?
     
  13. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  15. tukoz

    tukoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem assasina rogue sposobem z forum z lt3 i gra dziala. Takze chyba mam 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum