1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wersja oem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nozo, Luty 10, 2010.

  1. nozo

    nozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałbym kupić pada i znalazłem na allegro za 95 zł ( PAD BEZPRZEWODOWY X360 MICROSOFT W-WA GAAMES (911603113) - Aukcje internetowe Allegro ) i co to znaczy wersja oem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    bez opakowania, luzem
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. dani19

    dani19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krynica
    Chyba to jest wersja bez pudełka i instrukcji...
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wersja oem jest bez wsparcia technicznego, czyli bez gwarancji.
     
  7. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dziś dostałem swojego pada z aukcji.
    Wszystko działa jak należy, a pad nie różnie się tylko tym, że jego wykończenie ma inny odcień szarości.

    Pozdrawiam
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to jeżeli ma inny odcień to albo używany, albo podróba.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie, w przypadku bialych padow sa 2 kolory tych szarych elementow - zwykly szary i taki lekko srebrny ;)
     
  10. mariolkaviolka

    mariolkaviolka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To który będzie oem - szary czy srebrny. A swoją drogą widziałam nawet różowe i pistacjowe pady !!!!! Czy konsole też są w takich kolorach? Nie żebym od razu chciała mieć różową ale pytam z ciekawości :)
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jest jeszcze czerwona i zielona. Odcień szarości nie ma znaczenia czy to oem czy nie.

    Ps. Doszkoliłem się w temacie padów ;)
     
  12. sultan-kosmitow

    sultan-kosmitow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najgorsze jest to że jak chcesz kupić kolorowego pada to musisz za niego więcej zapłacić niż za zwykłego szaraka !!!!!A one się różnią czym???? KOLOREM
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No właśnie. taki pad z resident evil to limitka dlatego jest droższy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum