1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wersja przerobki xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez suhacz89, Maj 23, 2011.

  1. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Wpadł mi w ręce xbox 360 jesper. Nie znalem jego pochodzenia więc chciałem sprawdzić czy kopie zapasowe bedą działać. I otóż po sprawdzeniu kopiami zapasowymi tylko jedna sie odpaliła a pozostałych 20 nie chciało sie uruchomić tz wyskakiwało okno xbox i informacja ze nie moze rozpoznac płyty. I byłem zdzwiony bo jedna gra na kopi zapasowej odpaliła, wiec sprawdziłem plomby i zaciski i wszysto jest na swoim miejscu, nie widać najmniejszych śladów. Wiec mam pytanie do was czy możliwe jest to żeby konsola nieprzerobiona odpaliła kopie zapasową ? wśród kopi mialem ACB3 i nie odpalił wiec Lt + odpada . macie pomysl jak sprawdzic inaczej przeróbkę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co stało się gdy wsadziłeś ACB3?


    @Edit: A jaka gra Ci wypaliła?
     
  4. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    duzy napis XBOX 360 i logo na białym tle, poniżej pasek z opcjami zatrzymaj,przewin,odtwórz itp
     
  5. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    The Chronicles of Riddick
     
  6. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    Musiałbyś kilka płyt nagrać.... LT+ odpada.

    Po wsadzeniu Activate.iso powinno Ci większość gier śmigać.
     
  7. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola na pewno jest przerobiona ? mam płytke Activate.iso i gry działają tz mam przerobke 1.6 lub 1.61 ? Zeby odpalić gre z Activate.iso konsola musi byc przerobiona ?
     
  8. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam pytanie jeżeli chciałbym zrobić re-flash 1.61 lub 1.6 na LT+ co musiałbym zrobić ? bo np nie posiadam klucza, była by mozliwość jego szczytania metoda PMT przy pomocy probe v3 ? oraz wgrania Lt +?
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jest taka mozliwosc
     
Wczytywanie...

Poleć forum